Returnarea produselor

Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la Eseif.ro

Pentru a beneficia de returul produselor in 15 zile calendaristice, trebuie sa fim contactati telefonic pentru a ne informa de problema, cel tarziu in a 15-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.

Formularele completate dupa 15 zile calendaristice nu sunt luate in considerare. De asemenea produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 16-a zi calendaristica de la data receptionarii lui.

Returul se poate face doar prin curier rapid, dar nu inainte de a primi acceptul nostru. 

Costurile de transport NU sunt suportate de catre Eseif.ro

Returnarea banilor se face in termen de 15 de zile din momentul in care ati primit acceptul pentru returnarea produselor din partea departamentului de retur si ati furnizat codul IBAN in care se va rambursa contravaloarea produselor . Dacă produsul nu corespunde specificațiilor sau are defecte de fabricație și doriți să îl returnați, trebuie să respectați următoarele indicații.

În schimbul produsului veți putea primi alt produs sau contravaloarea acestuia. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, în caz contrar va fi refuzat.

Dumneavoastră veți fi cel care va suporta taxele de transport fie prin Urgent Curier, fie prin alte companii de curierat. In cazul in care produsul este folosit sau prezinta urme de distrugere nu va putea fi returnat In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia anuntarii Eseif.ro in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

În cazul în care trebuie să primiți alt produs în schimbul celui returnat, veți fi contactat pentru confirmare și produsul nou va fi expediat în maxim 48 de ore. Înlocuirea produselor se face numai în limita stocului disponibil.

Daca doriți contravaloarea comenzii, in maxim 15 zile de la primirea produsului, banii vă vor fi înapoiați prin transfer bancar. Pentru acest lucru vom avea nevoie de contul dumneavoastră bancar.Acesta îl veți transmite în momentul confirmării primirii coletului returnat sau in scris pe telefon sau la rubrica contact a site-ului