Despre noi

 

Aquatime

Suntem o companie in plina expansiune, iar obiectivul nostru principal este acela de a deveni lideri pe piata seifurilor si securitatea documentelor, avand avantajul de a fi importator direct al produselor comercializate. Scopul nostru este de a dezvolta o afacere durabila, bazata pe cerintele clientilor nostri, drept urmare satisfactia acestora este intotdeauna pe primul loc pentru noi. Misiunea noastra este de a furniza produse de calitate la cel mai bun pret si un nivel al serviciilor cat mai ridicat.

Program lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

 

De ce sa cumparati de la noi?

Beneficiati de experienta si cunostintele unei echipe dinamice in ceea ce priveste posibilitatile desecurizarea obiectelor importante; Promovam produse de cea mai buna calitate avand toate certificarile pentru distribuirea lor pe piata din Romania; Suntem importatori directi ai acestor articole, astfel incat avantajul este in favoarea clientului final; Fiecare client este important pentru noi, drept urmare rezolvarea oricaror probleme/cerinte se face in cel mai scut timp. Tratam fiecare cerere, telefon sau email cu aceeasi promptitudine. Comanda dvs. va fi onorata in maxim 48 de ore

 

Taxa de livrare

Comenzile care depasesc 200 lei sunt livrate gratuit iar pentru cele care nu ating aceasta suma se percepe o taxa de livrare in functie de greutatea produsului. Satisfactia clientilor nostri este regula noastra de aur si de aceea, daca intampinati orice problema cu comanda dvs., puteti apela la serviciul nostru de suport clienti prin telefon sau e-mail pentru o rezolvare rapida, fara batai de cap! Daca nu sunteti satisfacut de produsul cumparat, il puteti returna in maxim 10 zile in pachetul original, nefolosit, pentru a beneficia de restituirea integrala a contravalorii produsului, sau de schimbarea acestuia cu un alt produs identic sau diferit.